Kolukısa Osmanoğulları Ortaokulu


Vizyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, özgür düşünen, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Kolukısa Osmanoğulları Ortaokulu olarak; öğrencilerine, okul öncesinden başlayıp sekizinci sınıfa kadar çevresi ile olumlu bir iletişim kuracak davranışları ve çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını sağlamak, milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün "Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak" idealine inanan, bireysel yetenekleri gelişmiş eleştirisel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.45-15.35
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulum Temiz Projesi, e-Twinnig

Telefon - 05530028756

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kolukisaosmanogullarioo.meb.k12.tr

Adres - Kolukısa Mh. 125300 Sk. No13 Kadınhanı/KONYA

Öğretmen :13
Öğrenci :127
Derslik :8
Fen Laboratuvarı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1300
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Kolukısa Mh. 125300 Sk. No:13 Kadınhanı/KONYA

Adres - Kolukısa Mh. 125300 Sk. No13 Kadınhanı/KONYA

Ulaşım Okulumuz öğretmenleri Kadınhanı ve Konya´dan geliş gidiş yapmaktadır. Öğretmen servisi Konya Otogar civarından hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kasabamız bağlı bulunduğu Kadınhanı ilçesine 30 km uzaklıkta Konya iline ise 90 km uzaklıktadır.