Liselere Giriş Sınavı ve Yerleştirme Sistemi Semineri

18.11.2019 281

Okul rehber öğretmenimiz tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik "Liselere Giriş Sınavı ve Yerleştirme Sistemi´ne" dair rehberlik sunumu gerçekleştirildi. Liselere giriş sınavı ile ilgili soru sayısı, sınav tarihi, süresi ve puan katsayılarına dair güncel bilgiler ve geçtiğimiz yıl yaşanan liseye yerleştirmeye dair uygulamalar paylaşıldı. Öğrencilerin geleceklerini planlamaya yönelik hedef belirlemesini ve merak ettiği sorulara cevap bulmasını amaçlayan sunum sonunda, merkezi yerleştirme ve adrese dayalı yerleştirme ile öğrenci alan okullar ve taban puanları hakkında bilgi notu dağıtıldı.

16-11-201916-11-201916-11-201916-11-2019