Çocuk İhmali ve İstismarı - Rehberlik Semineri

Milli Eğitim Bakanlığının rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri kapsamında Türkiye geneli için belirlediği hedef doğrultusunda okul rehber öğretmenimiz tarafından tüm şubelerdeki öğrencilerimize yönelik "İhmal ve İstismar" konulu seminer verildi.

13.12.2018 326

İhmal ve İstismar kavramları, çeşitleri, risk faktörleri, önleyici çalışmalar ve yardım alınabilecek kurumlar hakkında bilgi verilen eğitimde öğrencilere kendi güvenliklerini sağlama, hayır diyebilme becerilerini geliştirme, özel bölgeler, mahremiyet alanı ve kişisel sınırlar ile iyi dokunma ve kötü dokunma kavramları etkinlik, video ve örneklerle anlatıldı.

12-12-201812-12-201812-12-201812-12-201812-12-2018